Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

3 лютого пройшов день зустрічі випускників

Дата: 08.02.2018 09:38
Кількість переглядів: 530

«Усе мине, та пам’ять не минає.

Про школу, юність, вчителів…»

        Серед червоних дат календаря різноманітних свят чимало. З-поміж релігійних, державних, професійних та іменних свят особливо вирізняється Вечір зустрічі випускників, саме особистою причетністю тих, хто навчався. Це свято водночас і щемко-особистісне і суспільно значуще, навіть незалежно від того, коли ми самі закінчили школу.

           Уже традиційно у першу суботу лютого КЗ «Плодородненський НВК І-ІІІ ступенів» гостинно  відчиняє двері для всіх, хто навчався, працював у навчальному закладі нашого села.

           Цьогоріч на свято були запрошені випускники-юбіляри і ті, хто закінчив школу у інші роки. Крім випускників на свято були запрошені всі вчителі, які працюють і вже не працюють в школі. Також на свято  були запрошені голови  сільгоспідприємств та голова Плодородненського ОТГ Ходирєв А.В.

           Святковий настрій  присутнім  дарували ведучі Борисевич Н. та Борисевич А. Після символічної переклички з привітаннями  та побажаннями виступив директор школи Клименко І.П.  Концертна програма, яка тривала близько 1.5 години, подарувала гостям чимало приємних хвилин. Зокрема, пісні у виконанні Борисевич Н., Борисевич А. та колективу «Берегиня» вразили слухачів якістю виконання.Також запам’яталися танцювальні колективи «Жасмін», художній керівник  Гноєва О.А. та «Шанс», художній керівник Лісова Т.С., які виконали дуже багато цікавих танців. Глядачі мали змогу побачити чудову казку, яку підготували учні 6 класу разом з класним керівником Маловічко О.І.  Підсилював  емоції і враження під час виступів фільм. Цікаво було спостерігати за обличчями  гостей – випускників під час перегляду старих світлин.

            Окрім концерту усі присутні могли побачити виставку учнівських робіт, подивитися світлини та знайти на них себе.

         Школа нагадала власне дитинство, юність, учителів, навіть і тих, з якими зустрітися уже неможливо, що сіяли «розумне, добре, вічне» у наших душах.

          Правду кажуть,що школа - то другий  дім. А в домі має бути красиво, затишно й тепло. Такою є школа сьогодні, про це дбають директор, вчителі, батьки, діти.

          У стінах школи виросло не одне покоління учнів. Учні прощаються зі школою, ідуть у нове життя. Скільки прекрасних справ на рахунку випускників нашої школи. Ми можемо лише пишатися ними.

         Все найцінніше у житті здобулося нами у школі. Здійснення нашої найзаповітнішої мрії – стати висококваліфікованими працівником, збутися як особистість, розпочалося від першого уроку , першої чесно заробленої п’ятірки у щоденнику.

       Учителям ми бажаємо міцного здоров’я, натхнення, доброї удачі, вдячних учнів, а учням - неодмінно глибоких знань. І чекаємо всіх наступного року!

Оберігаймо нашу школу! Любімо її… Плекаймо… Повертаймося до неї!

 

                                                                                                                                                              (с) Маловічко Вікторія

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано