Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

1квітня в Плодородненській громаді пройшов захід до Дня сміху.

Дата: 04.04.2018 09:15
Кількість переглядів: 544

Сміхотерапія  

1квітня в  Плодородненській громаді  пройшов захід до Дня сміху.   Як завжди гарно і  весело  було організовано свято для всіх присутніх гостей . Ведучі Алла Бурико та Олександр Клопов  розпочали сміхотерапію   на Веселому Острові ,  до якого завітали багато  артистів.  Вокальний ансамбль «Берегиня» , керівник Алла Бурико.,заспівали пісні «С Днем Народження»,  «Жити красиво», в дуеті А.Бурико та Н. Кобан  прозвучала композиція « Цукерочка» .   Глядачам   підняли настрій цікаві театралізації « Українка в гаремі», « Внучка и бабуся виходять заміж»,  , «Візьми мене».  Найбурхливіші оплески зібрав номер «Танцуй тетя атя -тя» у вокальному виконанні Надії Кобан та хореографічній замальовці Алла Бурико,  Люба Кобан,  Лена Малєєва, Тома Єсипчук. Також порадували своїм співом вокалісти Марина Россол (Все буде так) та Петро Щербина ( Канада) .  Веселий монолог  «  Відпочинок окремо» прозвучав у виконанні  Тамари Єсипчук. Учні 6 класу Плодородненського НВК продемонстрували театралізовану мініатюру «Талановиті учні»

 Наповнили цей вечір яскравими барвами хореографічні композиції  т.к. «Жасмін», керівник Ольга Гноєва.   Насичений патріотизмом танець «Ми Українці»,  та багатокольоровий ритмічний танець  «Маленькі східні красуні» у виконанні середньої  групи.  Чаруючий контемпорарі  «Почуття»  та колоритний український стилізований танець «Гуцулочки» у виконанні тріо старших вихованців колективу.

На позитивній ноті  виступили гості нашого свята з Токмацького району « Співучі Корали», керівник Вікторія Хомяк,які презентували театралізовані пісні «Гапка», Цумай ле» «Хоп-Хоп-Хоп», «Ніжка в право», « Дієта»,та сценка «Салон красоти». Ще прозвучала гумореска  у виконанні Сергія Годієнка «Антикварне диво» .

Свято пройшло в гарному настрої, за що дякуємо нашим артистам ,  глядачам за гарячі оплески , та нашому звукорежисеру  Микиті Боярському. На протязі всього вечора всі з радістю мали можливість  поласувати смачненьким попкорном та солодкою ватою ,за що вдячні Івану Сушко .

Велика  вдячність голові Андрію Васильовичу  Ходирєву за підвоз глядачів з  сіл Радісне , Зразкове.

                                                                                                                               

                                                                                                                                                                             Завідувач                                                   

СБК  Бурико А.Я.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано