Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

6 травня2018 року в с. Братське відбувся турнір присвячений Меліхову Леоніду Єфремовичу

Дата: 08.05.2018 14:51
Кількість переглядів: 419

          6 травня2018 року в с. Братське в спортивно-розважальному центрі відбулося яскраве спортивне видовище, присвячене людині , яка всю свою душу, щире серце та все своє життя присвятила розвитку важкої атлетики та вихованню молодого покоління в цій галузі - Меліхову  Леоніду  Єфремовичу. Вшанувати його пам'ять своїми успіхами та досягненнями з*їхались  важкоатлети зі всієї Запорізької області - від початківців до майстрів  спорту.

Спортивне свято вдалося на славу! Красиві, сильні, мужні,кремезні та цілеспрямовані хлопці приїхали не тільки змагатись зі своїми суперниками, а  насамперед  одержати перемогу  над собою та встановити особисті рекорди .                     

               На свято справжніх чоловіків з*їхались усі - від мала до велика з  навколишніх селищ.

           Щира вдячність та велика подяка організаторам Пержинському Володимиру Леонідовичу та Клопову Юрію Петровичу за проведення спортивного дійства . Пержинський В.Л. не тільки сам пропагує здоровий спосіб життя , але й підтримує молоде покоління та залучає його до занять спортом. Він є також найкращим прикладом для свого сина Марка, який досягає на кожному змаганні яскравих перемог.

  Сподіваємось ,що свята спорту на території спортивно-розважального центру стануть добрими щорічними традиціями.

           Ще велика подяка  керівникам ФГ «ІТОГ»   та  майстрам ,які своїми "золотими руками"  створили  таку красу . Парк відпочинку та розваг створений не тільки  для малечі , а й для дорослих. Такого центру ви ,мабуть, не знайдете ні в одному селі Запорізької області.  Велике прохання до мешканців Плодородненської   громади та наших  гостей шанобливо  та бережливо ставитись до всього , що було створено з любов*ю командою однодумців .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано