Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Форум з переробки продуктів тваринництва та рослинництва «Agro Pro»

Дата: 22.10.2018 16:59
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

Запорізькою торгово-промисловою палатою разом із Європейським Банком Реконструкції та Розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» ЄС 1-2 листопада 2018 року у ВЦ «Козак - Палац» запланований другий в регіоні форум з переробки продуктів тваринництва та рослинництва «Agro Pro».

Основною метою заходу є консолідація сільгосптоваровиробників для впровадження глибокої переробки продукції тваринництва та рослинництва з метою виходу на ринки з вищою дохідністю, а також поліпшення технології виробництва і переробки, покращення відносин з торговими мережами, вдосконалення можливостей малого та середнього бізнесу через ринкові об’єднання (кооперацію) та співпрацю.

Очікується, що у дискусіях візьмуть участь українські та закордонні експерти, представники міжнародних проектів з технічної допомоги, компанії, що спеціалізуються на вирощуванні, переробці агропродукції.

Приєднатися до організованих ринків, збільшити відсотки та вдосконалити технології глибокої переробки продукції, застосувати на практиці нові технології та ідеї, - завдання, що мають об’єднати фермерські господарства Запорізького та сусідніх регіонів.

У другий день форуму заплановано візити на підприємства для ознайомлення з найкращою практикою впровадження інноваційних технологій у виробничий процес (додаткова інформація на сайті https://www.cci.zp.ua).

Перший аграрний форум у рамках ініціативи «EU4Business» відбувся у Запоріжжі рік тому та об’єднав 25 спікерів та понад 150 учасників навколо теми розвитку плодоовочівництва та вирощування нових нішевих культур.

Місце проведення: Виставковий центр «Козак - Палац» м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-6.

 

Участь у заході безкоштовна.

Для того, щоб зареєструватися на Форум, необхідно до 26 жовтня включно заповнити он-лайн заявку https://form.jotformeu.com/82813933225356 За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою: bsc-zp@e-tpp.org. або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97

Прошу довести вищезазначену інформацію до сільгосптоваровиробників з переробки продуктів тваринництва, рослинництва та інших зацікавлених осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано