Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Низький уклін вам, хлібороби

Дата: 06.12.2018 09:11
Кількість переглядів: 427

Низький уклін вам, хлібороби

Святковим концертом до Дня працівників сільського господарства привітали всіх в Плодородненському будинку культури 17 листопада. Розпочали свято ведучі Алла Бурико та Надія Кобан. Голова сільської ради А.В. Ходирєв висловив подяку та вручив грамоти керівникам сільськогосподарських підприємств на нашій території, а саме О.М. Кашлякову, О.Л. Верещазі, В.Л. Пержинському, Ю.П. Клопову, А.В. Резунову, Н.С. Мішечкіну.
На святі також були нагоро
джені спортсмени з важкої атлетики , які займаються за підтримки В.Л. Пержинського, 15 листопада у м. Запоріжжя вони посіли призові місця у змаганнях чемпіонату України з важкої атлетики та були нагороджені грамотами та премією. Це Антон Малєєв, Олександр Бочаров , Максим Стогній, Данило Борисевич, Микита Теміргалієв, Сергій Руденко. Також Андрій Васильович привітав працівників культури з їхнім професійним святом, яке відзначалося 9 листопада та вручив грамоти.
Гарний настрій глядачам дарували вокальний гурт «Мальви», вокальний ансамбль «Берегиня», керівник А.Я. Бурико, та танцювальний колектив «Жасмин», керівник О.А. Гноєва, також гарно заспівав пісню про кохання Петро Щербина.
Як завжди, радували своїми театральними мініатюрами наші артисти Олена Малєєва, Катерина Тумко, Алла Бурико, Олександр Клопов, Петро Щербина, які зіграли в сценках. На святі був продемонстрований відеоролик з поздоровленням від Плодородненського НВК І - ІІІ ступенів та Мар’янівського НВК І - ІІ ступенів та фотографіями працівників сільського господарства.
Дякуємо всім артистам та глядачам за теплу атмосферу в залі.

Ольга Гноєва,
Алла Бурико.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано