Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

ПОРОЗУМІННЯ І ЄДНОСТІ ЗАДЛЯ ДОБРА!

Дата: 10.12.2018 08:45
Кількість переглядів: 371

ПОРОЗУМІННЯ І ЄДНОСТІ ЗАДЛЯ ДОБРА!

Сьомого грудня у нашій країні відзначається День місцевого самоврядування.
Не може бути справжньої демократії без порядку, держави – без належного контролю, а повноцінного самоврядування – без необхідного обсягу повноважень і матеріально-фінансових ресурсів, але для цього потрібна спокійна, злагоджена робота всіх гілок влади. На встановлених територіях активно працюють місцеві депутати – люди, які кожного дня підтримують зв’язок з жителями громади та роблять усе, від них залежне, для покращення умов життя населення. Та, напевно, найскладніша робота у депутатів зовсім маленьких населених пунктів, що складаються з однієї чи кількох вулиць. У цих селах кожен знає один одного в обличчя. Свого представника жителі таких місцин обирають особливо прискіпливо.
Оксана Козенко - депутат Плодородненської сільської ради від села Миколаївка (на фото: в першому ряду перша праворуч). Представляти інтереси цієї маленької громади її обрали вже вшосте. Бути депутатом жінка ніколи не прагнула. Багато років цю відповідальну місію виконував Володимир Афанасійович Круторогов (нині покійний, на фото: перший ліворуч). Його всі поважали та прислухались порад, адже знали – Афанасійович поганого не порадить. Він був людиною розумною та порядною. А коли Володимир Афанасійович вирішив скласти свої повноваження місцевого депутата - рекомендував на цю посаду кандидатуру своєї сусідки Оксани Козенко, жителі села без заперечень підтримали нового представника. І не даремно.
Оксана - чудова жінка. За освітою вона кухар. Працювала у колгоспі та на пошті, має люблячого чоловіка і двох вже дорослих дітей (сина та доньку). Як кожна селянка, має велике господарство, а весь свій вільний час присвячує спілкуванню з місцевими жителями, допомагає кожному, як може.
За багато років депутатства Оксана показала себе як небайдужа до свого села людина. До неї часто звертаються місцеві жителі. Проблеми, що виникають, депутат намагається вирішити у найкоротші терміни. Одна з найбільш серйозних – це збереження приміщення колишнього клубу. Цю будівлю звели першопоселенці – німецькі колоністи. За багато років шибки там побились від сильного вітру та протягів, а дах давно протікає. Дивитись на це спокійно селяни не можуть, тому час від часу просять допомоги у різних гілок влади, та поки що ніхто не відгукнувся. Звертаємось до депутатів усіх рівнів - допоможіть будь ласка відновити та зберегти пам’ятку історії у селі Миколаївка!
Оксана Козенко тісно співпрацює з Плодородненським сільським головою Андрієм Васильовичем Ходирєвим, він завжди оперативно реагує на всі звернення жителів села. Сподіваємось, що Оксані і надалі вдаватиметься гідно представляти інтереси своєї громади.
День місцевого самоврядування – це подія, яка не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, високу роль самоврядності як найдемократичнішої, наймасовішої форми управління в суспільстві, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників виконавчих апаратів місцевих рад.
Вітаємо з професійним святом усіх представників місцевого самоврядування Михайлівщини. Бажаємо всім, хто працює на благо громад, міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє. Нехай цей урочистий день, додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя українського народу.

Катерина ВОЛГІНА.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано