Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Профорієнтаційний квест «Подорож у країну професій»

Дата: 15.03.2019 09:14
Кількість переглядів: 320

Профорієнтаційний квест «Подорож у країну професій»

     Відомо, що за рахунок розширення знань про світ професій, ознайомлення з розмаїттям спеціальностей і основними правилами їх вибору, вивчення сучасного ринку праці та його актуальних професій, у школярів формується відповідальне ставлення до планування своєї майбутньої кар’єри. І тут важливу роль відіграє саме профорієнтація, яка є складовою загальнонаціональної системи прогнозування розвитку професійного потенціалу держави. Служба зайнятості не стоїть осторонь, допомагаючи молоді зорієнтуватися у світі професій.

     У роботі з учнівською молоддю фахівці Михайлівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості активно використовують різні групові та масові форми роботи. 13 березня 2019 року для учнів 7 класів     КЗ «Михайлівська ЗОШ I-III ступенів № 3» було організовано квест «Подорож у країну професій». Гра дала можливість дітям більш детально вивчити світ професій.

     Проведення таких заходів допомагає школярам відчути власну відповідальність перед вибором професії і усвідомити, що кожен з них обере  для себе справу, яка буде приносити задоволення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано