Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

З 27 лютого по 27 квітня 2021 року Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації спільно з КУ «Централізована бухгалтерія закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» Запорізької обласної ради та за підтр

Дата: 03.03.2021 09:03
Кількість переглядів: 1022

З 27 лютого по 27 квітня 2021 року Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації спільно з КУ «Централізована бухгалтерія закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» Запорізької обласної ради та за підтримки Асоціації футзалу Запорізької області, були проведені змагання з футзалу серед юнаків 2007-2008 рр.н. під гаслом «Граємо за Україну разом!» в м.Пологи.

В змаганнях прийняла участь команда Плодородненської територіальної громади у складі Вінокурова Іллі, Дудченко Віталія, Ходирєва Іллі, за підтримки Михайлівського ДЮСШ, в особі Хорошуна Сергія Павловича та тренера Боярського Микити Андрійовича.

27.02.2021 р. були проведені ігри І та ІІІ туру. У першій грі між Плодородненською ТГ та командою «Мегаполіс» міста Запоріжжя була зафіксована нічия з рахунком «2-2».

У ІІ турі між командою «Шторм» та командою Плодородненської ТГ була зафіксована перемога «1-5».

У ІІІ турі боротьба між командами Плодородненської ТГ та ДЮСШ Приазовське закінчилась з рахунком «2-1» на користь команди Плодородного.

Попереду у наших гравців ще IV та VІ тури 06.03.2021р. та VІІ і ІХ тури 13.03.2021р. Всього прийдеться зіграти ще 6 ігр.

Плодородненська сільська рада , організатори турніру, гравці та їх батьки , щиро вдячні за підтримку та за надання комфортабельного автобусу керівництву ФГ «ІТОГ» Пержинському Володимиру Леонідовичу та Клопову Юрію Петровичу.

Побажаємо нашим гравцям успіхів та подальших перемог в змаганнях з футзалу!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано