Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини Плодородненської сільської ради

Дата: від до Скинути
15 Листопада, 2021 р., 08:40
Увага! Прямі лінії!
12 Листопада, 2021 р., 11:33
Кожен мисливець отримує позитивні емоції та умиротворення під час успішного полювання. Життя наповнюється яскравими фарбами і стає цікавішим. Для більшості учасників цього дійства полювання - це спосіб побачити природу і почути власну душу. Для одних полювання - це насолода, для других - сенс життя, для інших - саме життя. А полювати з комфортом завжди зручно та приємно. Тому від імені всіх мисливців с. Плодородне та с. Братське висловлюємо подяку керівнику ФГ «Ітог» Пержинському Володимиру Леонідовичу за наданий автобус і сказати ДЯКУЮ тим людям, які взяли на себе відповідальність за ремонт цього транспортного засобу та всім, хто зробив посильний внесок у спільну справу на благо колективу! Напередодні відкриття полювання на хутрового звіра бажаємо цим людям: «Нехай вас завжди супроводжує удача!» Колектив мисливців Плодородненської ТГ.
12 Листопада, 2021 р., 11:30
Під час експлуатації пічного опалення не допускається: -залишати печі, які топляться, без догляду або доручати нагляд за ними дітям; - користуватися печами й осередками вогню, які мають тріщини; - розміщати паливо й інші горючі речовини безпосередньо перед топковим отвором; - зберігати незагашені вуглини та золу в металевому посуді, встановленому на дерев'яній підлозі або горючій підставці; - сушити й складати на печах одяг, дрова, інші горючі предмети та матеріали; - застосовувати для розпалювання печей легкозапалювальні та горючі речовини; - використовувати для топлення дрова, довжина яких перевищує розміри топки; здійснювати топлення печей з відкритими дверцятами топки; - закріплювати на димових трубах антени телевізорів, радіоприймачів тощо. Для попередження виникнення пожеж радbvj не використовувати саморобні обігрівачі. Не можна залишати опалювальні прилади без нагляду, навіть на короткий термін. Нагрівальні частини електронагрівальних приладів мають бути захищені від зіткнення з горючими матеріалами, а самі прилади встановлені на поверхні з негорючого матеріалу. Якщо ж електроприлад загорівся, ні в якому разі не гасіть його водою, адже вода добре проводить електричний струм. Відключіть прилад від електричного живлення (наприклад, виверніть електропробки) та повідомте до служби порятунку «10
10 Листопада, 2021 р., 16:25
 УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!
10 Листопада, 2021 р., 11:35
9 листопада працівники культури відсвяткували своє професійне свято-озелененням територіі біля будинку культури.Висадили 12 хвойних саджанців( які купили за власні кошти).Хочу подякувати та побажати здоров‘я та наснаги цім не байдужим працівникам і не тільки :Борисевичу Олександру,Єсепчук Томарі, Сардак С.П.,Оніщук К., Геєнко Т.,Лісовій Ю., Боярському М. На теріторії будинку культури ведеться Відеоспостереження!
09 Листопада, 2021 р., 13:08
На виконання постанови Кабінету Міністрів України  від 10.07.2019 № 691 „Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини” (зі змінами та доповненнями) запроваджено комплексну послугу „єМалятко”, що складається з таких послуг:
09 Листопада, 2021 р., 11:43
9 листопада в День української писемності і мови стартував І тур Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Головна мета - утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу. У конкурсі взяли участь учні молодших класів, які відповідали на цікаві питання, виконували заплутані мовні завдання та писали твори-роздуми, а учні старших класів виконають завдання дистанційно після урочистого онлайн-відкриття.https://www.youtube.com/watch?v=mL6bzHeKw_Y
09 Листопада, 2021 р., 11:30
Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Плодородненської ТГ!   Плодородненська сільська рада зичить Вам найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!   Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності! Сподіваємось і віримо, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним і дарує нові життєві перемоги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!  
08 Листопада, 2021 р., 09:55
СПРИЯННЯ ЕКОНОМІЧНІЙ УЧАСТІ ВРАЗЛИВИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано