Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини Плодородненської сільської ради

Дата: від до Скинути
02 Лютого, 2022 р., 12:54
Пані Галина, яка у свій час пережила домашнє насильство, розповідає історію та пояснює, чому варто реагувати на агресію відразу. У серії відео під назвою "Як захистиТИсь від домашнього насильства" будемо говорити про те, що вдається і про тих постраждалих, які вже можуть почуватись у безпеці. Запрошуємо поширити відео на Ваших сторінках у соціальних мережах, щоб люди, які потребують захисту, знали, як вони можуть себе захистити.   Ця серія відео виходить за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
28 Січня, 2022 р., 14:39
Вітаємо, шановні представники громад! Запрошуємо Вас долучитись                                                                  Відкрита реєстрація для участі у фестивалі локальних фермерів  LOCAL FARMER FEST Фестиваль створений за сприяння проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» і має на меті познайомити українського споживача з фермерами-власниками стандартизованих за європейськими нормами приватних господарств Південно-східної України. Якщо ви виготовляєте: крафтовий сир авторські джеми або соуси ковбасу та м'ясних вироби мед, чаї або солодощі hand-made вироби Запрошуємо прийняти участь у фестивалі  LOCAL FARMER FEST 16-17 квітня у  Мелітополі Для реєстрації перейдіть за посиланням: https://forms.gle/LaxytbwBTYcv6Vft5 ?? Заповніть просту анкету ?? Отримайте підтвердження на пошту ЩО БУДЕ? ???? Крафтова і?жа ???? Розваги для дітей та дорослих ? Тематичні фотозони ???? Зони для відпочинку ????Виступи музичних гуртів та вокалістів ????Майстер - класи від учасників КОЛИ? 16-17 квітня 2022 року Де? м. Мелітополь, площа Перемоги https://www.facebook.com/bseo.melitopol/posts/1552523038452043     https://forms.gle/LaxytbwBTYcv6Vft5
28 Січня, 2022 р., 14:29
Увага! Прямі лінії!
25 Січня, 2022 р., 13:04
З 5 грудня по 29 лютого  в місті Мелітополь проходив зимовий турнір з міні футболу «Dimiors Winter Cup» , котрий зібрав 20 кращих команд з міста Мелітополь  та прилеглих йому районів. Плодородненську ОТГ у турнірі «Dimiors Winter Cup» представляли команда «Братське» за підтримки Пержинського В.Л.
25 Січня, 2022 р., 13:03
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано