Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини Плодородненської сільської ради

Дата: від до Скинути
10 Грудня, 2021 р., 15:32
Додаток
10 Грудня, 2021 р., 13:29
Третій тиждень у Запорізькій області триває  знайомство з проєктами, які регіон планує реалізувати 2022 року в рамках програми Президента України «Велике будівництво». На наступний рік Запорізька область запланувала втілити  28 проєктів загальною вартістю близько 2 мільярдів гривень. 
10 Грудня, 2021 р., 13:18
Христина Ожибко, прокурорка Золочівської окружної прокуратури Львівської області, членкиня ЮрФем розповідає про підвищення довіри постраждалих до органів гендерну чутливість у суді та як стала першою, хто скерувала справу про домашнє насильство в суд. У серії відео під назвою "Як захистиТИсь від домашнього насильства" будемо говорити про те, що вдається і про тих постраждалих, які вже можуть почуватись у безпеці. Запрошуємо поширити відео на Ваших сторінках у соціальних мережах, щоб люди, які потребують захисту, знали, як вони можуть себе захистити. ??Ця серія відео виходить за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
10 Грудня, 2021 р., 09:44
Програма UNEW інформує про можливість приєднатися до проекту створення цифрових ініціатив для громад. UNEW реалізується в межах Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією, в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України та Digital Transformation Institute. З 30 листопада 2021 року відкрито набір учасниць на програму UNEW для жінок – лідерок місцевого самоврядування, представниць громадських та урядових організацій. Ціль програми – навчання і підтримка у створенні цифрових рішень для громад, регіону, країни. Програма включає онлайн навчання в січні-лютому 2022 року та розробку ініціатив цифрової трансформації під наглядом професійних менторів. Ця програма є безкоштовною. Заявки на участь приймаються до 15 січня 2022 р., але кількість місць обмежена, тому варто не зволікати. Запрошуємо вас визначити представниць громади для участі в програмі серед колежанок, які приймають участь в рішеннях щодо цифрових ініціатив для громад.  Просимо Вас також розповсюдити інформації про проект UNEW серед колег жінок, та про можливість участі в ньому. Детальніше про проект та реєстрація на сторінці www.unew.digital<http://www.unew.digital>.
10 Грудня, 2021 р., 08:25
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!
08 Грудня, 2021 р., 11:50
Увага населенню Плодородненської ТГ!!!! Згідно розпорядження голови Мелітопольської районної державної адміністрації Запорізької області від 21.05.2021 року № 194 " Про здійснення заходів щодо недопущення випадків незаконної торгівлі на території Мелітопольського району". Нагадуємо що на території Плодородненської територіальної громади офіційно поки що не створено місць розташування майданчиків для реалізації плодово-овочевої продукції товаровиробниками та населенням! За фактом порушення, поліція може скласти протокол незаконної торгівлі!
08 Грудня, 2021 р., 11:24
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!
03 Грудня, 2021 р., 11:08
Будівництво мосту вже на фінішній прямій: змонтовано останній вант
02 Грудня, 2021 р., 15:11
Планові перерви в електропостачанні

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано